Underbart är som sagt alltid kort. I år var uppslutningen 1 person starkare från förra årets 7 spelare.

Idag (16/1) spelades matchen mellan Fredrika Bremer och VGY. Fredrika Bremer är som känt en innebandyakademi, de hade taktiksnack och två seriösa tränare. Vi sa att jaja vi är väl glada om vi inte förlorar med tvåsiffrigt. Matchen blåstes igång och vi märkte att motståndet inte var så bra som förväntat. Dock gjorde Fredrika Bremer 0-1 efter ett snyggt mål upp i nättaket. Men vi hängde inte läpp för det. Vi slet och strax efter 0-1-målet köttade Nadja Lavér in 1-1. Förväntningarna var höga och vi såg vinsten i sikte! Ganska fort efter vårt kvitteringsmål var Nadja framme vid Fredrika Bremers målvakt och ställde till det igen, 2-1!
Innan första periodens slut lyckades Fredrika Bremer peta in 2-2 på en markeringsmiss.
Periodpaus, 2-2.

Snacket i pausen var positivt och vi var inte så trötta som vi förväntat oss, trots att vi bara hade två avbytare. VI kände verkligen att den här matchen hade vi. Andra perioden blåstes igång och vi var taggade!
Linnea Skånberg förförde Fredrika Bremer-publiken i år igen. Hon fick visslingar och hejarop ifrån fansen, 9 minuter in i perioden körde hon en power rush och drog cirka hela motståndarlaget med ett snyggt backhandskott som olyckligt vis träffade ribban. Strax därefter fick Maria Stappe bollen och dribblade av några spelare för att sedan bryta in mot mitten och placera bollen i bortre krysset. INGA konstigheter. 3-2 till VGY! Med 5 minuter kvar att spela.

Vi kände att vinsten var riktigt nära men någonting gick helt bananas. Vi blev trötta och hängde inte med våra markeringar och det blev vi genast medvetna om. Två snabba mål från Fredrika Bremers sida och matchen var över. Förlust med 3-4. Surt! Vi skyller helt klart på domaren, det brukar vara så och man ska alltid skylla ifrån sig.
Jaja innebandysagan för oss blev riktigt kort i år. Men man kan inte få allt här i världen. Nya tag nästa år, men det får bli utan mig för nu ska jag ta studenten.

HÄJ

innebandyyy