HANDBOLLSTJEJERNA VIDARE TILL SEMIFINAL!

Idag hade Värmdös damer match i handbolls-DM.
Första matchen stod de regerande mästarna Fredrika Bremer för motståndet och det såg ut att bli en väldigt svår och tuff match mot fjolårsvinnarna. Matchen börjar jämt och ställningen är 4-4 innan Värmdö rycker ifrån och får en ledning med 12-7 i halvtid. Riktigt bra spel från flera håll, bland annat Charlotte Jedlöv som gör ett strålande jobb på linjen och sätter tre returer.
Värmdö börjar andra halvlek lika bra som de avslutade den första och fortsätter att spela på topp. Vi visar att vi är i en klass för sig och är i princip bättre på varje position. Bra 9-meterspel från bland annat Moa Hagberg, Lina Stoplerud som öste in mål. Trots att domaren var emot oss och vi fick tre straffkast samt två utvisningar inom laget så vinner vi stabilt med slutsiffrorna 21-13.
Målskyttar:
Moa Hagberg: 5
Lina Stolperud: 5
Charlotte Jedlöv: 4
Felicia Tobali Ekberg: 3
Sofia Johnsson. 3
Elin Hansen:1

I andra matchen så fick vi tre återbud och stod med noll avbytare inför den sista matchen mot våra ärkerivaler Kärrtorp. Även denna match såg riktigt svår ut på papper. Vi börjar matchen dåligt och hamnar snabbt i ett tvåmålsunderläge(12-10) som står sig till halvtid. I andra halvlek går vi in med mer fart, är säkrare och mer bestämda avslut samtidigt som Nicole har spikat igen i mål. Anfallspelet börjar fungera perfekt och 5 minuter in i andra halvlek så leder vi med 3 bollar. Vi fortsätter att ånga på och kan tillslut stå som derbysegrare med siffrorna 21-16. En riktigt skön seger där vi kunde visa vilka som är bäst på den södra sidan av Stan! Detta betyder att tjejerna är vidare och kommer spela semifinal på HEMMAPLAN mot grupptvåan i den andra gruppen som består utav: Blackebergs Gymn, Upplands Bro samt Täby Enskilda!
Målskyttar:
Moa Hagberg: 9
Felicia Tobali Ekberg: 6
Sofia Johnsson:4
Charlotte Jedlöv: 1
Elin Hansen: 1

Forza VGY!

HANDBOLL1212333