Snöplig förlust i gruppfinalen

Tyvärr så blev det inget slutspel i skol-DM fotboll för killarna. Det blev en mycket snöplig förlust i gruppfinalen mot Farsta på tisdagen.

Värmdö genomförde matchen precis enligt matchplanen och var det bättre laget. Vi skapade ett stort antal chanser i första halvlek. Vi var det dominerande laget och hade ett fint passningsspel och vann bollen ofta högt på motståndarnas planhalva. En individuell prestation av högsta klass, gav dock våra motståndare ledningen med 1-0 i mitten av halvleken.

Vi skulle gå vidare med ett oavgjort resultat och det kändes trots allt ganska tryggt inför den andra halvleken. Vi har egentligen ingen spelare som gör en dålig match, men tyvärr var det inte heller riktigt någon som höjde sig en nivå extra. Vi skapade utan att överdriva 15 klara målchanser, men lyckas inte peta in bulluslingen. Till slut börjar vi bli desperata och skickar fram allt vi har och i slutminuten kan då Farsta kontra in 2-0.

Idrott är inte alltid rättvist, men med risk för att vara klyschig, så vinner man inga matcher om man inte sätter chanserna.

Nu får vi ställa vårt hopp till tjejerna och se fram emot en massa spännande skolidrott under hösten: handboll, basket, innebandy, innefotboll och såklart klassturneringen i VOLLEYBOLL!